Her Yudumda Yenilenmenin Keyfini Yaşayın

05-12-2022 17:35
Her Yudumda Yenilenmenin Keyfini Yaşayın

Doğada daha sağlıklı bir yaşam sürmemize yardımcı olabilecek birçok bitki mevcut. Bunlardan biri olan tatlı ve mayhoş aromalı hibiskus, halk arasında amber çiçeği ya da gülhatmi olarak adlandırılır. Bütünsel sağlık yolundaki en etkili bitkilerden biri olmasıyla bilinir. Hibiskus çiçeğinin kuru yaprakları hibiskus çayı yapımında kullanılır ve aslında hibiskus bitkisinin ününü sağlayan da hibiskus çayının sağlığa etkileri ve lezzetidir. Hibiskus bitkisi, antioksidan bakımından zengin olması ile bağışıklığı destekler. Kan basıncının düşürülmesi, kilo kaybı desteği ve yüksek C vitamini içeriğiyle sağlığınızı korumaya yardımcı en iyi arkadaşlarınızdan olmaya adaydır.

Tarçın ağacının gövdesinin soyulup bu kabukların kurutulması ile elde edilen bir baharat olan tarçın, sonbahar ve kış mevsiminde kokusuyla büyüler. İnsülin duyarlılığını artırarak kan şekeri seviyelerini dengelemeye yardımcı olur, kolesterol seviyelerinin regülasyonunda rol oynar. Doğal aromatik tadı sayesinde iştah dengeleme ve atıştırma isteğinin bastırılması konusunda harika bir destektir.

Zeytin yaprağı, barış ve bereketin simgesi olan zeytin ağacının yapraklarıdır. Şifalı etkisiyle yüzlerce yıllık bir kullanım geçmişi bulunan zeytin yaprağı, özellikle Akdeniz insanlarının sofralarında ve mutfağında bulunur. Yüksek derecede antioksidan özelliklere sahip bileşenler ve C vitamini içeriğiyle bağışıklık sisteminin güçlenmesine destek olur ve hücrelerin yenilenmesini hızlandırır.

Elma; C, A, K, B6 ve E vitaminlerini içerir. Bağışıklık savunması için gereklidir ve içerisinde bulunan polifenollersayesinde antioksidan özelliklere sahiptir. Dondurularak kurutulmuş elma ise taze elmanın besin değerlerini %97 oranında muhafaza ederken, orijinal lezzetin ve kokunun azalmasına izin vermez.

Metabolizmanın daha iyi çalışması, kan şekerinin dengelenmesi, bağışıklığın korunması ve uzun süren tokluk hissi gibi yararlı etkiler sunan 4 değerli bitkiyi doğru oranlarda bir araya getirerek oluşturduğumuz “Re-Modulating Herbal Tea by DetoxBody” özel harmanı, sizi keyifli bir yolculuğa davet ediyor.
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.